Lyreco
 
LEVERANDØR AV KONTORPRODUKTER OVER HELE VERDEN LYRECOS BÆREKRAFTIGE UTVIKLING
KONTAKT OSS

 


Utmerkelser og 
Medlemskap
Awards and Recognitions

Lyreco får ofte anerkjennelse for sin bærekraftig utvikling. 

 

Lyreco medlem av nettverket for miljømerket innkjøpp

 Hos Lyreco har vi de siste årene sett en trend med økt etterspørsel etter sertifiserte  og  miljømessig fordelaktige produkter.

 Våre kunder er blitt mer bevisste og har fått økt kunnskap om miljøsertifiseringer og  etterspør  derfor oftere miljøvennlige produkter.

 Dette er selvsagt noe som vi i Lyreco ønsker velkommen. Ved å være medlem av  nettverket for  bærekraftige innkjøp, har vi muligheten til å diskutere og utveksle  erfaringer med andre  virksomheter angående bærekraftige innkjøp og dermed også  få en bedre forståelse for hva  markedet etterspør. 

 Gjennom medlemskapet har vi også vendt blikket innover og satt enda mer  fokus på å  sette krav til bærekraftighet ved interne anskaffelser og innkjøp.  Samtidig jobber vi  sammen med medlemmene for å øke etterspørselen etter bærekraftige produkter i  markedet og påvirke leverandører og innkjøpere til å skape en bærekraftighetsstandard  ved kjøp av varer og tjenester. 


Frankfurt 30. januar 2012
2012 European Office Products Awards (EOPA):
Lyreco vinner prisen for Corporate Social Responsibility (CSR)


30. januar var flere enn 350 gjester til stede ved den prestisjefylte årlige prisutdelingsmiddag arrangert av OPI (Office Products International) på Paperworld i Frankfurt (Paperworld er den viktigste internasjonale utstillingen av kontorprodukter med mer enn 1 800 utstillere og flere enn 50 000 besøkere).
 
Ved denne seremonien, ble Lyreco hyllet for sin tilgang til bærekraftig utvikling.
 
Dette er en stor anerkjennelse fra hele vår profesjon, da de nominerte ble vurdert av et panel av direktører fra kontorbransjen bestående av 3M, Avery, Brother, Esselte, Fellowes, Pilot, Quantore og OPI.
 
På bildet mottar Steve LAW, Lyrecos konserndirektør, prisen.

Juryen tok følgende vurderingskriterier og elementer i betraktning:
- CSR programmer, praksis og retningslinjer som fremhever selskapets samfunns- og miljømessige tiltak
Tiltak for å utvikle en mer ansvarlig bedriftskultur, f.eks. grønne initiativer, utdannings-/motivasjonsinitiativer for medarbeidere/kunder, opplæring osv.
Ekstra ordninger for å forbedre operative påvirkninger, f.eks. lokale prosjekter, joint ventures med lokale myndigheter og frivillige organisasjoner (NGO) osv.
- Effektiv overvåkning av bærekraftige handlinger
 
OPI sier følgende i sin pressemelding: Dommerne roste Lyreco som et selskap som lever, arbeider og ånder gjennom sin tilgang til CSR og er konsekvente i alt de gjør”.
 
Denne prisen er helt sikkert en kilde til stolthet for alle Lyrecos medarbeidere som daglig bidrar til vår bærekraftige strategi.

Se video fra årets EOPA

 

www.lyreco.no LEVERANDØR AV KONTORPRODUKTER OVER HELE VERDEN - LYRECO NORGE AS - Postboks 3 - 1900 Fetsund
Om lyreco | Bærekraftig utvikling | Miljøaspekter | Sosiale aspekter | økonomiske aspekter
Utmerkelser og medlemskap | Sertifiseringer | Media | Dokument | Faq
Vilkår for bruk | Sidekart | GDPR Privacy Notice